Een paar maanden g

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Een paar maanden g

caicai2017
"We hadden een paar sterkere woorden voor elkaar en we spraken over dingen die we beter wilden doen en we kwamen uit in de tweede helft en speelden als een ander team," zei Kristaps Porzingis (22 punten, 12 rebounds).

Said Tim Hardaway Jr .: "Gewoon heel veel van ons, die net halftime binnenkomen en laten weten dat we zulke fouten niet kunnen maken op defensie .... Velen van ons waren voorlopig."

Er was niets onzekers over Hardaway of de Knicks in het derde kwartaal. Hardaway scoorde 12 punten tijdens de Knicks 'run op weg naar een carrière-hoog 38 punten. Hij bereikte [url=http://www.royerimprimeur.fr/Nike-Air-Max-90-Femme-Rose-c-6_13.html]Nike Air Max 90 Femme Rose[/url] woensdag 10 keer de [url=http://www.roberttrinick.co.uk/nike-air-max-90-c-51/nike-air-max-90-womens-black-c-51_57/]Nike Air Max 90 Womens Black[/url] vrije worplijn en had ook zeven [url=http://www.wimatherm.de/nike-air-max-2017-c-16/nike-air-max-2017-damen-c-16_17/]Nike Air Max 2017 Damen[/url] assists en zes rebounds.

"Hij was ongelooflijk," zei Porzingis.

Mensen zullen Hardaway waarschijnlijk associ?ren met zijn contract van $ 71 miljoen voor de nabije toekomst. Dat is de manier waarop het in professionele sporten gaat - vooral in New York - wanneer je een groot contract tekent. (Het is vermeldenswaard dat de Knicks hem het contract hebben aangeboden, dus als je een probleem hebt met de cap-hit van Hardaway, moet je boos zijn op Knicks-management, niet op Hardaway.) Maar hoe je je ook voelt over het $ 71 miljoen pact, er valt niet te ontkennen Hardaway heeft de laatste tijd grote invloed gehad op New York. De schietwacht heeft een gemiddelde van 23.6 punten, 6.4 rebounds en 4.8 assists in zijn laatste vijf wedstrijden.

"Ik hou van zijn intensiteit," [url=http://www.jwrennie.co.uk/nike-air-max-tavas-c-39/nike-air-max-tavas-womens-c-39_41/]Nike Air Max Tavas Womens[/url] zegt Hornacek. "Hij [url=http://www.jwrennie.co.uk/nike-air-presto-c-45/nike-air-presto-womens-c-45_47/]Nike Air Presto Womens[/url] is een intense persoon,[url=http://www.amaryllis.es/Nike-Air-Max-Command-Mujer-c-1_22.html]Nike Air Max Command Mujer[/url]  soms te veel, maar het gaat [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Max-90-Donne-Rosa-c-39.html]Nike Air Max 90 Donne Rosa[/url]allemaal om winnen. Hij wil winnen."

De overwinningen zijn de laatste tijd gekomen voor Hardaway en de Knicks. New York heeft 10 van de afgelopen 14 gewonnen na een 0-3 start en woensdag een waanzinnig verlies van afgelopen vrijdag tegen Toronto. Leef en Hardaway waren woensdag belangrijke factoren - zoals ze zijn geweest in de afgelopen drie weken.
Een paar maanden geleden leek het erop dat de ondertekening van Hardaway Lee vervangbaar maakte. Maar het management van Knicks besloot dat de twee schietwachten samen zouden kunnen gedijen. Tot dusverre heeft die beslissing goed uitgepakt. De Knicks hebben hun tegenstanders met 3,7 punten overtroffen als Hardaway en Lee de vloer delen, aldus NBA.com.

"Ze zijn beide tweerichtingsspelers", zegt Hornacek. "... Die twee [url=http://www.roberttrinick.co.uk/nike-roshe-run-c-92/nike-roshe-run-womens-c-92_93/]Nike Roshe Run Womens[/url] jongens geven ons [url=http://www.jwrennie.co.uk/nike-air-max-1-c-4/nike-air-max-1-mens-c-4_5/]Nike Air Max 1 Mens[/url] goede wapens aan beide kanten [url=http://www.jwrennie.co.uk/nike-air-max-2017-c-16/nike-air-max-2017-womens-c-16_18/]Nike Air Max 2017 Womens[/url] van de rechtbank."
Lee leidde de derde kwartroutine, goed voor 13 van de eerste 20 tweede-halve punten van de Knicks (11 punten, één assist). Hardaway had 12 punten, drie assists en een blok in de 28-0-run van New York.