k een walgelijk project om vrouwen in de waagsch

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

k een walgelijk project om vrouwen in de waagsch

yaya2017
Dit wil niet zeggen dat alle eclectische truien slecht zijn - dat is zeker niet waar. Kijk maar naar het werk van ontwerpers Adidas ZX Flux Mujer Coogi, Kenzo en Kansai Yamamoto, drie beroemde lijnen die allemaal met succes buitensporige truien hebben gemaakt zonder de mensen die ze Nike Air Max 95 Womens dragen te beledigen. Ontwerperweaters zijn misschien duur, maar als je er een op eBay of in een gebruikte kledingwinkel koopt, zijn ze vaak te vinden voor Adidas ZX 750 Dames minder dan gloednieuw, slecht gemaakte onzin - en ze zullen voor altijd meegaan. Je hebt geen gids nodig om het verschil uit te Nike Air Max 90 Dames leggen tussen een Walter Van Nike Air Max 1 Womens Bierendonck-trui en een trui met Donald Trump die 'yuge' zegt. Als dit een kwestie van kosten is: Tipsy Elves-truien hebben een prijs van Nike Air Vapormax Donneongeveer $ 60 en als iemand die vrijwel alleen designerkleding koopt, beloof ik je dat je iets enorm superieurs kunt vinden binnen dezelfde prijsklasse: je krijgt zelfs een Kenzo x H & M-samenwerkings trui voor prijzen die dichter bij wat de meeste mensen Nike Air Max 270 Womens willen brengen.

Er is ook niets mis met een klassieke gebreide vakantiesweater. Je hoeft alleen maar naar een patroonheilige van de alt-cum-pop-stijl Nike Roshe Run Womens te kijken, Seth Cohen van The O.C., om iemand te zien die behendig een voorliefde voor feestelijke truien van vroeger in zijn outfits verwerkt.Adidas Superstar Heren  Cohen was een ham voor kitsch en geobsedeerd door het vakantieseizoen. Zijn gebruik van de 'lelijke kersttrui' was niet Nike Air Max 90 Femme beledigend en zakelijk, het was een Nike Air Max 270 Dames koddig en oprecht deel van zijn werkelijke identiteit. Geen van de traditionele vakantietruien of excentrieke dikke truien bedekt met wilde Nike Air Max TN Damen afdrukken verraden de mensen die ze dragen - ze kunnen communiceren iets meer gespecialiseerd voor hun dragers. Aan de andere kant geven ironische truien alleen maar om zichzelf. Ik begrijp dat niet alle mensen om kleding geven, en dat ze zichzelf niet te serieus nemen. Maar feest en humor in de mode moeten je aanvullen, niet degraderen en je laten lijken op een dwaas. Het trieste feit is dat, Nike Air Max 97 Damen wanneer je een trui draagt ??met een kat die kleren draagt, rendieren seks heeft, of Bitcoin ontwerp, je je onderwerpt aan de ineenstorting van cultuur www.martijnvanbelzen.nl en identiteit, aan consumentisme - om je individualiteit uit te wisselen voor een symbool van creativiteit dat is, ironisch genoeg, generiek.

Welkom bij Nike Internationalist Mujer Fashionating, een column over vernietigende modewaarheden die je misschien nog niet kunt horen. Ik werd me er terdege van bewust dat Nike Air Max 2017 Womens leggings misschien wel het meest verkeerd begrepen kledingstuk waren op de middelbare school, toen ik mensen idioot dezelfde clichématige mening en nauseum hoorde reciteren: ik haat wanneer mensen dragen een legging als een broek. Deze lijn is sindsdien herhaald in mijn sociale ervaringen, naast soortgelijke kritieken en vragen als, Kun je legging als een broek dragen? En dergelijke. Veel mensen zijn Nike Air Max 1 Mujer diepgeworteld in het beweren van de fictie dat leggings in feite geen broek zijn. Als dat redelijk voor je klinkt, komt dat omdat je bent gehersenspoeld Nike Air Max 90 Donne om het te geloven. Hoewel deze wijdverspreide aanval op leggings misschien welwillend lijkt, is het eigenlijk een walgelijk project om vrouwen in de waagschaal Nike Roshe Run Mujer te stellen en te twijfelen aan een realiteit die vanzelfsprekend is: leggings zijn broek. Stel je een hoog getailleerde Nike Air Zoom Pegasus 34 Mujer (uiteraard) paar leggings met een bijgesneden T-shirt voor en een oversized blazer, je haar in een rommelige topknoop. Stel je nu voor dat iemand zich afvraagt ??of je al dan niet een broek draagt ??in deze outfit. Het is verbijsterend, en toch, wordt de hele tijd gevraagd van vrouwen in beenkappen.