lakkerig. En als je

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

lakkerig. En als je

ca, Thompson sta d
Rechts. Zeker, veel van deze gebundelde plannen hebben hen geholpen hun Premium-abonneebestand, met name deze gezinsplannen, echt te laten groeien, omdat elke persoon die deel uitmaakt van een gezinsabonnement wordt opgenomen als een afzonderlijke Premium-gebruiker.

Lewis: Ja.[url=http://www.jwrennie.co.uk/nike-air-max-thea-c-42/nike-air-max-thea-womens-c-42_44/]Nike Air Max Thea Womens[/url]  Ze kunnen één [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-90-c-13/nike-air-max-90-daacutemskeacute-269erneacute-c-13_15/]Nike Air Max 90 Dámské černé[/url] gezinsabonnement hebben met [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Huarache-Donne-Nero-c-70.html]Nike Air Huarache Donne Nero[/url] drie, zelfs maximaal zes, mensen in het account, die allemaal als Premium-gebruikers voor hen zouden tellen. Dus dat kan iets zijn dat een ARPU-nummer vervormt, alleen omdat je meer gebruikers in die noemer hebt. En dat is iets waar het management super open over is geweest en waarover in de prospectus veel is gesproken.

Een nummer dat misschien het meest indrukwekkend is in de prospectus, is hun churn. Het is voor mij duidelijk dat Spotify een bedrijf heeft samengesteld waar mensen van houden en mensen niet weggaan.

Niu: Juist. Ze hebben een aantal hele goede verbeteringen neergezet door churn naar beneden te halen, wat hun retentienummers echt helpt. Deze zijn allemaal gerelateerd. In de verklaring, de indiening, merken zij op dat hoewel ARPU is teruggevallen als gevolg van het [url=http://www.annieleibo.cz/nike-air-max-2016-c-7/nike-air-max-2016-daacutemskeacute-c-7_8/]Nike Air Max 2016 Dámské[/url] introduceren van deze andere producten, zoals [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-Stan-Smith-Mujer-c-24_25.html]Adidas Stan Smith Mujer[/url] gezinsplannen en studentenkortingen, [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-Ultra-Boost-Mujer-c-30_31.html]Adidas Ultra Boost Mujer[/url]het natuurlijke effect is dat ARPU een beetje zal dalen.

Maar het voordeel is, niet alleen helpen ze hun service te laten groeien omdat ze meer mensen binnenhalen, hun behoud van die producten is echt hoog. Over het algemeen helpen deze producten hen bij het verbeteren van de retentie van Premium in het algemeen. En als je erover nadenkt, denk dan eens aan een mobiel familieplan, de retentie voor die is ook erg hoog, want het is vervelend, het verhoogt de overstapkosten, als je probeert iedereen over te zetten van de ene dienst naar de andere. Maar in tegenstelling tot celplannen, die nog steeds grotendeels worden gecommoditiseerd, is Spotify sterk gepersonaliseerd. Elke persoon heeft zijn eigen, zeer persoonlijke account. Hoe meer je het gebruikt, hoe [url=http://www.rostfriaarbeten.se/Nike-Air-Max-1-Dam-c-29_30.html]Nike Air Max 1 Dam[/url] meer het je kent, hoe persoonlijker het is, en hoe meer je er in de loop van de tijd mee verankert, omdat het je muziekvoorkeuren begrijpt. Vermenigvuldig dat nu met vier [url=http://www.asdthanit.it/]www.asdthanit.it[/url] of zes mensen in je hele familie, en nu zijn het een enorme kostenpost om een ??volledig gezinsabonnement om te schakelen naar een compleet andere muziekstreamingservice die je opnieuw volledig moet leren kennen, je moet hun algoritmen en al dat soort dingen. Dus ik denk dat het goed is voor het bedrijf in die zin. Het brengt ARPU een beetje naar beneden, maar ik denk dat het het voordeel van hogere retentie zeker waard is.

Lewis: Ja, het houdt dingen plakkerig. En als je het hebt over een product dat $ 15 per maand kost, zou je veel geld moeten besparen om alle pijnlijke overstapkosten die we [url=http://www.asdthanit.it/Nike-Air-Odyssey-Donne-c-77.html]Nike Air Odyssey Donne[/url] noemden te overwinnen. Als u het werkelijke aantal klanten wilt laten [url=http://www.rotulosalbir.es/Adidas-Superstar-Mujer-Rosa-c-13_18.html]Adidas Superstar Mujer Rosa[/url] zien, bedroeg dit in 2017 5,5%, minder dan 7,7% in 2015. Dus minder mensen annuleren ten opzichte van het totale aantal Premium-abonnees.

Evan, kijkend naar de financi?n, ik denk dat de eerste plaats waar je begint hier de bovenste regel is. De groei is daar behoorlijk sterk geweest. Het bedrijf trok in 2017 € 4,1 miljard aan, een stijging van 39% jaar op jaar. Als je naar de [url=http://www.annieleibo.cz/nike-roshe-run-c-47/nike-roshe-run-daacutemskeacute-c-47_48/]Nike Roshe Run Dámské[/url] puistjes kijkt, is het vrij duidelijk dat dit bedrijf voor het grootste deel van hun omzet afhankelijk is van de Premium-kant van hun bedrijf.