ook slimme keuzes, maar dit is echt de juiste keuze. Qu

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

ook slimme keuzes, maar dit is echt de juiste keuze. Qu

yaya2017
Voor een diepere kijk welke sneakers de moeite waard kunnen zijn om rond te blijven, Nike Air Max 95 Femme scrollt u naar beneden. Houd er echter rekening mee dat hoewel deze lijst is gebaseerd op realtime gegevens Nike Air Max 95 Womens en trends, de sneakermarkt net zo volatiel is als de eigenlijke www.daviddenardi.fr aandelenmarkt, dus wees voorzichtig. Ondanks Adidas NMD Femme dat ze een hoop fanfare hebben en zelfs de 2018 Adidas NMD Dames Sneaker of the Year worden genoemd in ComplexCon, zijn de doorverkoopprijzen voor het React Element 87 nog niet overdreven exorbitant. Luber merkt op dat, terwijl Nike nieuwe kleuren en variaties (zoals de verwijdering van React Element 55) kan voortzetten, hij de OG-line-up voorziet en Undercover-collabs een "veilige gok" voor de toekomst zijn. Wat de Air Jordan 1 betreft , het zijn kleurstellingen zoals deze onverwachte "Pine Green" make-up die een groot potentieel hebben in de komende jaren. Hoewel de 'Bred'- en' Royal'-colorway fanfavorieten zijn, zegt Luber dat herhaalde Nike Air Vapormax Donne heruitgaven het langetermijnpotentieel van deze OG-make-ups belemmeren, terwijl eenmalige kleuren zoals Nike Air Max 90 Hombre de 'Pine Green' wel eens de volgende zouden kunnen worden ' Shattered Nike React Element 87 Femme Backboard. "

Heel erg zoals de "Pine Green" Nike Air Max 2017 Femme colorway, zegt Luber dit "Hof Purple" Air Nike M2k Tekno Femme Jordan 1 opmerkelijk omdat het de eerste in zijn soort is en vermoedelijk niet opnieuw voor vrij wat tijd zal worden gezien. Deze factoren in combinatie met OG-stijl kleurenblokkering en beperkte beschikbaarheid maken dit een andere om te bekijken. Met de voorraad van Travis Scott als een influencer op een hoogtepunt, is het slechts een kwestie van tijd voordat zijn eerste Air Jordan-samenwerking in waarde stijgt. Travis is al begonnen met het plagen van de nieuwe "Catucs Jack" Jordans, wat betekent dat de kans kleiner is dat het merk dit paar opnieuw bezoekt. Handel Nike Air Max 2017 Womensdienovereenkomstig en berg ze op terwijl de gangbare koers redelijk is. Luber kiest voor Pharrell Williams 'voortdurende Nike Air Max 90 Femme samenwerking met Adidas Originals als een van de eenzame Nike Air Max 95 Femme lichtpuntjes in het resell-cachet van Three Stripes.Nike Air Max 97 Damen  De CEO van StockX zegt dat de hele NMD Adidas NMD Femme Human Race-lijn sterk is geweest en verwacht dat zijn debuut gele colorway in de loop van de tijd stoom blijft winnen.

Hoewel het al een van de duurste off-white sneakers is op de secundaire markt, ziet Luber nog steeds meer mogelijkheden in de vertolking van de Chicago Air Jordan 1 door Virgil Abloh. Luber verwacht dat de originele line-up 'The Ten' blijft bloeien als deadstock-paren opdrogen, wat nog grotere winsten zou kunnen betekenen voor degenen die deze in de voorraad hebben. Deze Europees-exclusieve colorway van de Off-White x Air Jordan 1 was technisch gezien geen Nike Air Max 95 Mens onderdeel van de originele "The Ten" -collectie, maar de zeer beperkte verkrijgbaarheid maakt het tot een van Nike Air Max Zero Mujer de meest begeerde ontwerpen van Abloh. Net als zijn Nike Air Max 2017 Womens tegenhanger "Chicago" verwacht Luber dat dit paar met de leeftijd Nike Air Force 1 Femme blijft stijgen. Samen met de Air Nike Air Max 2017 Mujer Jordan 1 is de Air Presto misschien wel de meest populaire sneaker in het Off-White x Nike-assortiment, en Luber voorziet een mooie toekomst voor de OG "The Ten" colorway. De follow-up "Polar Opposite" -paren zijn ook slimme keuzes, maar dit is echt de juiste keuze. Qua beschikbaarheid is de Off-White x Air Force 1 van de MoMA misschien wel de meest ongrijpbare van al het ontwerp van Abloh.